tiistai 20. helmikuuta 2018

Lukukausi koulussa

Olen käynyt nyt koulua hieman yli lukukauden. Koulu on toisinaan ollut mukavaa, mutta välillä tuntunut kovin raskaalta. Muutaman kerran oli semmoinen olo että aioin lopettaa ja palata takaisin vanhaan työpaikkaan. Onneksi ryhdistäydyin ja nyt koulu on jopa mielekästä.

Vaikka koulu tuntuu nyt jo mukavalta, aion silti vaihtaa suuntautumistani konepuolelle. Olen tehnyt listan kursseista, joita minun pitää käydä. Niitä ei onneksi ollut kuin 5 kurssia ja yksi niistä oli nettikurssi. Olen myös tänä vuonna suorittanut kursseja joita tullee konepuolella myöhemmin vastaan-

Huhtikuussa on viimeiset tunnit ja sitten alkaa 4 kuukauden kesäloma, joka suurelta osin menee työtä tehdessä sekä häitä odotellessa. 2 kuukautta vielä olisi koulutehtäviä painettava, muutama raportti kirjoitettavana sekä muutamia tenttejä. Kesälle olen myös suunnitellut ottavani pari kesäkurssia, mutta en vielä tiedä mitä aioin silloin suorittaa. Suuri osa kursseista tulee vasta 1.3, jolloin pystyn ilmoittautumaan niihin.

Edellisesssä tekstissäni mainitsin olleeni syksyllä melkein joka päivä töissä, tähän tuli muutos vuoden vaihteen jälkeen ja se on vaikuttanut selvästi jaksamiseeni. Syksyllä tein 18-20 pääsääntöisesti joskus jopa 17-20 joka arkipäivä. Nyt teen noin 2 kertaa viikossa 16-20 ja sekin riippuu tunneista miten ne minulla sijoittuvat. Palkkani nousi 0,45€ tunnilta vuodenvaihteen jälkeen, kun minut otettiin yrityksen kirjoille vuokratyöpaikan sijasta. Tuntipalkkani on nyt 13.25 euroa tunnilta, ja kello 18-20 saan iltalisää 3.66€ tunnilta. Saan töistä siis noin 300-500 euroa kuukaudessa tukien lisäksi riippuen ihan tunneista.

Jospa seuraavaan tekstiin saataisiin vähän avattua salkkua sekä muita sijoitussuunnitelmia, joita mielessäni pyörii.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti